Dine fordele ved en Magento 2 webshop
 • 6 måneders gratis hosting
 • Responsivt design
 • Fleksibilitet
 • SEO venlig
 • AJAX funktioner
 • Multi sprog / valuta
 • Produkt filtrering
Kontakt os

Vi tilbyder også integrationer mellem din webshop og ERP system. Læs mere om Magento 2 og f.eks Navision integration

Magento webshop

Hvorfor vælge en Magento webshop?

E-handlen både vokser og ændrer sig hele tiden. Flere og flere forbrugere foretrækker at gå online for at handle. Derfor er det meget vigtigt at finde det webshop-system, der passer bedst til din virksomhed lige nu, men også i fremtiden. Både i forhold til vækst, procedure- og designændringer. Det kræver et fleksibelt webshop-system, og det får du med en Magento webshop. Der er mange muligheder inden for digital handel. Det gælder om at gribe dem, og få det bedste ud af dem.

TGTsites kan hjælpe, hvis din virksomhed på udkig efter den bedst mulige e-handelsplatform. Magento udgør over 12% af alle webshop platforme i verden, og vi vil i det følgende beskrive de fordele, der er ved at bruge Magento CMS.

Hvad er det så, der giver Magento en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre populære e-handelsplatforme? Det er de uendelige features samt muligheder for skalering, som dette webshop-system tilbyder.

Magento CMS hjælper dig med at levere den optimale forbrugeroplevelse. Her er en hurtig opridsning af de vigtigste funktioner:

 • Open Source Platform

 • Hurtig implementering

 • SEO-venlig

 • Mobilvenligt design (responsivt)

 • Intuitivt brugerinterface

 • Forøgede muligheder for krydssalg

 • Specielt søgemodul for at optimere søgninger

 • Multisprog / -valuta

 • Kæmpe community inden for moduler

 • Mulighed for personlig kundeoplevelse

Det er vigtigt at hele din e-handelsplatform afspejler dine forretningsbehov. Med Magento har du fleksibiliteten og letheden til hurtigt at tilpasse din onlinebutik i overensstemmelse med din virksomheds udvikling. Udnyt Magentos sans for UX (User Experience) til at gøre det lettere for dine kunder at navigere på siden, så de hurtigt finder det, de leder efter. Med de mange visuelle muligheder, Magento tilbyder, kan du nemmere ensarte din branding på tværs af alle platforme og derved tage din virksomhed til det næste niveau.

For at opnå en moderne shop ”arkitektur” på Magento-løsningen, så den passer specifikt til din virksomhed i forhold til design og funktioner, kan ofte kræve hjælp fra en Magento ekspert. Her kommer TGTsites ind i billedet.

Vi tager gerne en snak om dine muligheder. Vi er også specialister i ERP-integration, så din Magento webshop ”spiller sammen med” dit økonomisystem. Læs mere her.

Kort og godt

Magento er den bedste e-handelsplatform på markedet, da den er hurtig, optimeret og brugervenlig. Konkurrencen online øges i takt med onlinesalget store vækst. For at få mest muligt ud af din Magento webshop og få en konkurrencemæssig fordel, er det en rigtig god ide at integrere dit økonomisystem og derved strømline alle dine forretningsprocesser.

I det nedenstående kan du læse yderligere om nogen af de funktioner, vi arbejder med i en Magento webshop.

Responsivt design

Flere og flere kunder handler fra deres mobile enheder hjemme i stuen. Derfor er det vigtigt at din webshop kan tilpasse sig alle enheder.

Magento 2 understøtter responsiv visning, så kunderne får en perfekt visning af din webshop uanset om de handler fra en pc, en tablet eller en smartphone. Det giver et godt indtryk for kunden, at alt det visuelle er i orden uanset hvilken skærm, man kigger på.

Derudover er et responsiv design også et stort plus hos Google, og kan være medvirkende til gode resultater i søgningerne.

Ajax funktioner

Vi leverer webshoppen med Ajax funktioner til ”Login”, ”Læg i kurv” samt ”Sammenligning af produkter”.

Med Ajax funktioner behøver kunderne ikke venter på at hele siden loader igen, men opdateringen sker i baggrunden hvorefter det aktuelle indhold opdateres på siden.

Next-gen billede format

Shoppen leveres med et modul som hjælper med at vise billeder i next-gen format såsom webp.

Med webp billede formatet opnår dine kunder en kortere ventetid på at billeder loades.

Kortere ventetid glæder også Google og kan derfor være med til at forbedre dine resultater i diverse Google søgninger (og andre søgemaskiner), så en hurtig load tid er værd at arbejde lidt for. Med et modul som dette, er du et skridt nærmere.

Lazy load

Vi stopper ikke ved at hjælpe med at optimere dine billeder. Vi benytter også Lazy Load. Med Lazy Load loades kun de billeder, som vises inden for det aktuelle område af skærmen. Når brugeren scroller længere ned på siden, loades billeder automatisk. Dette sparer potentielt meget trafik, og dermed igen en hurtigere load tid for brugeren.

Bambora / ePay

Med en webshop er du nødt til at have en indløsningsaftale / betalingsaftale. Vi arbejder sammen med Bambora (tidligere ePay) og kan via dette sammenarbejde give dig råd og vejledning gennem forløbet.
Shoppen levere med deres betalings modul, klar til brug.

Vil du høre mere, så kontakt os:

Ring til os:
28 74 15 07
Send os en mail
kontakt@tgtsites.dk
Åbningstider:
Mandag - Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.