Opgrader til Magento 2

 

Magento meddelte tilbage i september 2018 at support for magento 1 ville udløbe efter juni måned i 2020.

 

Derfor vil der ikke længere blive udgivet nogle officielle sikkerhedsopdateringer til Magento 1. Derfor står man nu selv med at få løst de huller der måtte være.

 

Er du i tvivl om dette nu er så vigtigt, så lad mig understrege at det er utrolig vigtigt for dig som ejer af en webshop. Skulle du være så uheldig at din webshop bliver hacket, kan det i værste fald betyde du ender med at må lukke din forretning ned.

 

Selv om man godt kunne fristes til at tro at en opdatering fra Magento 1 til Magento 2 bare er en opdatering som skal køres, forholder det sig slet ikke sådan.

 

De 2 systemer har ikke meget andet tilfælles end navnet. Derfor svarer skiftet stort set til at få lavet en

. Dette kan virke som en voldsom opgave, men med den rette vejledning kan det være en god mulighed for at få gennemtænkt sit setup med udgangspunkt i de fejl man har lært af i tiden med Magento 1.

 

Med en Magento 2 webshop får du et yderst fleksiblet system, hvor næsten alt kan lade sig gøre, dette betyder at du kan få tilpasset systemet så det passer til lige dine behov.

 

Vil du vide mere omkring Magento 2 så kontakt gerne, så får vi en snak omkring mulighederne - ellers kan du læse mere om

 

 

 

Vil du høre mere, så kontakt os:

Ring til os:
28 74 15 07
Send os en mail
kontakt@tgtsites.dk
Åbningstider:
Mandag - Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.